Carane nggawe Felt snowmen Landscaping

felt-snowmen-ornaments1

Are you interested in making nice looking Felt Landscaping snowmen kanggo mangsa iki, sampeyan ana ing kaca tengen.Felt Landscaping snowmen: Nggawa iki snowmen appliqued cute kanggo urip karo prasaja sulaman nusuk lan felt warni lan kain. Sampeyan bisa milih lan riasan, Candy tebu, wreath utawa hadiah liburan kanggo maksud apa salju Landscaping friend.Felt snowmen




bahan (telung ornamen)

  • pola snowmen (Panjenengan bisa nelusuri lan download online)
  • 02-01 sasi Maret / 2-squares inch saka werna abu-abu peteng felt (wallpapers)
  • 02-01 sasi Maret / 2-squares inch saka saben werna felt (backings)
  • 9×12-Piece inch saka felt putih (snowmen lan Candy canes)
  • Kethokan saka orange felt (irung)
  • Panorama saka felt ijo (topi lan Garland)
  • Panorama saka biru bulak felt (riasan)
  • Panorama saka kain printing (scarves)
  • sewing utas: putih, ijo, abang, lampu biru, abu
  • Langkawi: sewing, sulaman
  • Water panandha telat
  • utas Bordir: coklat, ireng, putih, emas, abang
  • 3 cilik abang pom-poms
  • 3 6-bêsik inch saka pita liontin

Bentuk Cut (Felt Landscaping snowmen)

Download the free pattern and traces from the web with white paper; Cut 1/8 inch njaba garis ditandhani. Tapak wangun ing werna tengen felt utawa kain. Cut metu manéka ing garis jiplakan.

aplikasi Place
Referring kanggo foto lan panggonan seko diagram ing pola Panjenengan, sijine snowman ing saben felt abu 2-1 / 2-inch kothak; pin. Ing sudhut snowmen 1/8. Nggunakake jarum lan benang putih, tangan manik ing snowmen ing latar mburi.

Sijine kupluk ing sirah saka saben snowman. ing sudhut 1/8 inch lan nggunakake sewing putih Utas saben hat kanggo sirah lan manik latar mburi. Baleni kanggo irung selendang kanggo saben manik snowman.

Embroider Designs(Felt Landscaping snowmen)

Kanthi pitulungan saka panandha banyu-telat lan waca diagram seko, mata, tutuk, tangan, lan tangan nggawe hiasan sembarang. Nggunakake loro lembaran floss ireng, sijine iket French kanggo saben mripat. Gunakake floss ireng lan nusuk short mlaku watara saben gawe lara tutuk. Nggunakake telung lembaran floss coklat kanggo gawe tangan lan tangan nggawe.

Posisi utawa Candy tebu wreath ndhuwur tangan snowman wungu, utawa posisi riasan mung ngisor wungu tangané. Ing sudhut felt 1/8 inch lan nggunakake cocog Sewing Utas sudhut manik kanggo latar mburi.

Gunakake enem lembaran saka sutra abang lan nusuk terus kanggo mbentuk loreng ing canes Candy.

kanggo rerenggan, nggawe nggunakake rong lembaran belang emas backstitch floss ing ndhuwur lan ngisor riasan ing. Nggenepi loro lembaran floss abang kanggo telung nusuk salib liwat tengah riasan ing. Gunakake loro lembaran floss ireng ing pancing konco riasan panggil nganti watara driji snowman.

Gunakake loro lembaran saka sutra emas lan nusuk terus kanggo nggawe loreng ing iker-iker rasukan. Nggunakake untaian cendhak floss Golden, njupuk stab sethitik ing ndhuwur wreath, tengah nggawe ing ketat, lan mbusak jarum. Linker untaian ing gandhewo cilik; trimming ends ing dawa dikarepake. yen dikarepake, ngamanake arch tengah karo nggawe dalan cilik.

Nggunakake sewing thread abang, panggil pompon ing ndhuwur saben hat. Gunakake enem lembaran floss putih knots French panggil acak saben latar mburi, ninggalake tapel unstitched 1/8-inch sak pinggiran njaba saka latar mburi.

Finishing Landscaping(Felt Landscaping snowmen)

Pin lan kothak bordiran ing kothak felt bali. Pin pita ends antarane lapisan ing ndhuwur saben riasan. Gunakake bêsik kabel jahitan abu bebarengan, nggawe 1/8 inch saka saben pojok. Checkout Kanggo luwih mriksa

Landscaping snowmen nengsemake

Nistha Snowman Yard Decoration




Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *