Christmas Kado Gagasan pangalusna pikeun Kids Dina 2016

Christmas Kado Gagasan pikeun Kids

Christmas Kado Gagasan pikeun Kids: Dupi anjeun néangan pikeun Best Christmas Kado Gagasan pikeun Kids keur 2016, mangka anjeun aya dina webpage.There katuhu hal ngeunaan Christmas jeung atmosfir festive nu ngajadikeun urang hayang nyanyi, kaulinan muter, utamana barudak ngan ngabogaan fun. Jeung pikeun Toys luhur Christmas, gagasan kado Christmas mantuan urang pikeun ngalakukeun nu. Mandang umur maranéhanana, kids cinta Christmas jeung Christmas Toys maranehna nyaho bakal datang jalan. jeung pamungkas, nu Toys teu sakadar keur kids.
Urang barudak sawawa hayang boga fun, oge. Urang hayang sababaraha naon dina luhur 10 daptar kado Christmas. jadi mangka, naon dina daptar pikeun urang Christmas ieu? Naon bakal everyone (utamana kolot goréng) bersaing keur usum liburan ieu di toko? What is panas, anjeun ménta? kahiji, dieu pamilih tina Toys Christmas panas luhur …



Unggal taun jumlah retailers kaulinan utama ngembarkeun naon maranehna percaya bakal Toys Christmas populér pikeun taun. Jeung nu pang populerna Toys Christmas bisa hésé ngadeteksi. Kanyataanna, film pikaseurieun dirilis sababaraha taun ka tukang dina subjék ieu. Jingle Sadaya Jalan jeung Arnold Schwarzenegger.Its sadaya ngeunaan bapana anu ngabogaan harti sabenerna Poé Christmas kapanggih saméméh Christmas bari dina search frantic pikeun Toys panas usum.

Anjeun bisa jadi teu kawas atawa satuju jeung pilihan; tapi lamun anak Anjeun manéhna atawa itungan nya ditunda salah sahiji Toys Christmas luhur, euweuh nu sejenna baris ngalakonan. Barudak kawas pas dina jeung ulah naon sahabat ngalakonan. Éta kabéh pamasaran ngimpi manusa. Ieu pas pamanggih Toys, no dijual moderator; produk kakara ngapung off rak – sadaya ku sorangan.

A eksekutif pausahaan nyebutkeun yen aya sok kakirangan di Christmas, jadi nasihat nya: lamun nyaho naon rek barudak atawa kids mangka , dibeuli awal – anu,lamun teu hayang nempo rupa kuciwa dina poé Christmas.. Sanajan éta téh lucu ka bapana demented fiksi anu nyoba manggihan populér Toys Christmas bisa nempo, percanten ka abdi, realitas manggihan sorangan teu lucu di kaayaan nu.

Saterusna nyieun hadiah Christmas pangalusna nya 2016 pikeun kids jeung nyadiakeun pamilih gancang i geus disusun variétas kaluar dieu … Ngan ngaliwatan jeung ngarasakeun!

CATETAN: Sadaya gambar dina kaca ieu "Clickable". Lamun ningali hiji hal dina kaca ieu nu kapentingan anjeun, mangga ngarasa Luncat ka klik gambar pikeun meunangkeun inpo nu leuwih, maca laporan konsumen jeung resensi, mariksa bedah jsb.

Kado Christmas Best Pikeun Kids 2016 – Toys Christmas Hot

1. alm Rider 360 Drifting Ride On

Ngaranna salah sahiji Toys pangalusna pikeun barudak sakola di 2009 ku Kolot Magazine, Palasik BigWheel deui dina aksi deui taun ieu jeung bubuka tina alm Rider 360 Drifting Ride On. Pengendara umur pikeun lima jeung di luhur bakal bogoh kumaha tricycle ieu alm Rider 360 drifts jeung basisir Turun gunung jeung kumaha gampang nya turun. rider ieu cukup drive a jeung ban deui muterkeun sadaya jalan kira-kira. tricycle ieu, kawas miheulaan anak, ngabogaan pigura baja sabalikna pigura plastik ku kituna ngajadikeun pikeun numpak firmer jeung smoother.

agul RipRider 360 Caster trike, biru

Agul alm-Rider 360 Drifting Ride-On

2. Fisher-Price iXL 6-di-1 System Learning

nu iXL 6 di 1 sistim sabenerna 6 genep alat beda dina hiji jeung hadir kalawan software keur unggal genep aplikasi out of the box. Genep aplikasi di antarana maca digital, pamuter game, Notepad, bengkel, MP3 player jeung poto panempo. Salaku jeung Vtech VReader, interaktif iXL System nyorong barudak tilu nepi ka tujuh taun pikeun diajar kumaha carana maca jeung dilegakeun kekecapan maranéhanana.

Fisher-Price iXL 6-di-1 System Learning (beureum ngora)

Fisher-Price iXL 6-di-1 System Learning (beureum ngora)

3. Nerf N-jurus Stampede ECS Blaster

Pinuh dilengkepan klip hiji 6 anak panah ogé tilu 18 klip DART, nu Nerf N-jurus Stampede ECS Blaster bakal alus pikeun barudak dalapan taun tong kolot firepower gancang anu kabeungkeut nawarkeun nu méré eta jam fun nyertakeun.

Nerf CS-18 N-jurus Elite Rapidstrike (Warna bisa rupa-rupa)

Nerf CS-18 N-jurus Elite Rapid neunggeul

4. Squinkies Cupcake Reuwas Bakeshop

Nu Squinkies Cupcake Reuwas Bakeshop bisa dibuka ku kituna barudak bisa ulin jeung bakery jeung muih nya jeung pastries. Reuwas Bakeshop ngabogaan bagian leutik pasang aksi hiji bahya choking ka barudak bisa yuswa dina tilu taun. Jadi produsén, Blip Toys, advises nu Squinkes Cupcake Bakeshop barudak opat taun jeung kolot. Nu Squinkies Bakeshop karya kucara jeung inserting koin kana tombol muter cupcake jeung nu Squinkies Cupcake reuwas nu Bakeshop.

Blip Squinkies Cupcake Reuwas Bakeshop (Recolor)

Blip Squinkies Cupcake Reuwas Bakeshop (Recolor)

5. Nyanyi-A-Ma-Jigs!(Christmas Kado Gagasan pikeun Kids)

Kahayang nyaeta Sing-a-ma-jig? sumur, a nyanyi-a-ma-jig ngan hiji anggota The Sing-A-Ma-Jigs! ™ grup karakter. Jeung ngaran kaulinan téh apt
gambaran. A nyanyi-a-ma-jig nyaeta plush leutik, Toys squeezable lila ngeunaan tujuh inci, yen “sings” lamun leumpang dina beuteung nya. jigana bodo? bisa jadi. Tapi eta fun? Aya no mamang ngeunaan eta. Jadi papanggih Sing-A-Ma-Jigs! ™ pikeun ngaluyukeun –produk pinter jeung ngaran pinter. Diwanohkeun di cinyusu tina 2010, group ieu offbeat, karakter zany – dijieun ku Mattel sacara division Fisher-Price – pasti bakal nunda seuri dina beungeut jeung delight anak nu mana wae. Nu Sing-a-ma-jigs jangji ka jadi salah sahiji Toys pang populerna taun.

Mattel The Sing-A-Ma-Jigs Duets - Beureum jeung anak anjing

Mattel The Sing-A-Ma-Jigs Duets – Beureum jeung anak anjing

6. Truk jeung traktor(Christmas Kado Gagasan pikeun Kids)

Salah sahiji Toys Christmas panas, nu Treuk jeung traktor nyaeta drive truk roda opat nu tiasa ngadamel sagala rupa rupa bumi. Eta ciri salapan inci treaded roda jeung awak lila dua suku masif. Diménsi sabenerna mesin héjo endah pisan ieu 28.6 inci ku 19.4 inci ku 18.2 sahingga pangbadagna jeung pangalusna can. Disarankeun pikeun umur genep jeung up, nu Treuk jeung traktor ngan bakal bari anak Anjeun dina Christmas isuk.

John Deere Sandbox Vehicle 2pk, Truk jeung traktor

John Deere Sandbox Vehicle 2CV, Truk jeung traktor

7. Dolls nyanyi Justin Bieber

Salah sahiji sensasi nyanyi hottest di dunya musik bisa balik sareng anjeun pikeun libur ngaliwatan Justin Bieber nyanyi Koléksi Dolls.Justin Bieber boneka geus di luhur 10 daptar Toys Christmas. Eta pasti bakal jadi salah sahiji Toys paling populér tina katresna umur genep ka 15 heubeul taun usum liburan ieu.

Nu Bridge langsung Justin Bieber nyanyi boneka - "One Time"

Nu Bridge langsung Justin Bieber Dolls nyanyi

CATETAN: Sadaya gambar dina kaca ieu "Clickable". Lamun ningali hiji hal dina kaca ieu nu kapentingan anjeun, mangga ngarasa Luncat ka klik gambar pikeun meunangkeun inpo nu leuwih, maca laporan konsumen jeung resensi, mariksa bedah jsb.

8. Stinky nu runtah Treuk

Ngahijikeun Matchbox Big garis buddies geger seru tina Toys interaktif taun ieu sacara Stinky nu runtah Treuk. Barudak tilu taun jeung kolot bakal kawas kanyataan yén Stinky nu runtah Treuk téh oversized jeung gampang-to-diucapkeun bagian nu pindah kabin Stinky sacara, roda jeung awak move. Maranéhanana baris tumiba asih kapribadian exuberant tina kaulinan ieu anak leuwih ti 90 frasa palinter jeung sora.

Matchbox Stinky Vehicle

Matchbox Stinky nu runtah Treuk

9. Monster Bigfoot(Christmas Kado Gagasan pikeun Kids)

Fisher-Price Image saterusna Big Foot Monster The:Ieu téh gede jeung geus siap pikeun nyieun cara anak kana imah jeung jantung anak Anjeun: nu Bigfoot Monster.Bigfoot datang ka hirup jeung kadali jauh wireless kaasup. Manéhna bisa tunduh, ambek, bagja, atawa hanjelu. Bigfoot bisa leumpang, omongan, nyapek, burp jeung buang bal a. Manéhna bakal hayu nyaho lamun manéhna siap bal, ngomong frasa saperti “ulin”; andhe bisa maledog bal for komo leuwih fun. Bigfoot inohong aksi Monster geus diajar cara-Na, jeung sok nawarkeun sopan a “hapunten” lamun burp slips kaluar. Anjeun moal kawas manéhna nalika manéhna ambek, tapi kawas Fisher-Price Bayangkeun BIGFOOT saterusna Monster nu.

Fisher-Price Pahlawan Dunya DC Super Friends transforming Batmobile Jeung Rawing

Fisher-Price Pahlawan Dunya DC Super Friends Bigfoot Monster

10.Kung Zhu Hamsters(Christmas Kado Gagasan pikeun Kids)

Kung Zhu Hamsters bade jadi gedé usum ieu salaku nu ngaheulaan maranéhanana, nu Zhu Zhu Pets éta badag taun ka tukang; jeung éta gampang pikeun nempo naha. Kanyataanna, maranehna geus dijieun luhur 10 Toys panas daptar usum liburan ieu. Teu kawas nu hamsters Zhu Zhu imut jeung cuddly, Kung Zhu Battle Hamsters aya mesin tarung galak. Maranéhanana boga penampilan edgier jeung perang gear jeung ngempur armor. Aya dua tipe nu beda-beda Kung Zhu Battle Hamsters, gugus Angkatan Special jeung grup Ninja soldadu. Ngan aya hiji group bakal meunang lamun maranehna ngalawan ka ahir pait.

Kung Zhu Ninja soldadu Battle Hampster Azer ku Zhu Zhu Pets

Kung Zhu Ninja soldadu Battle Hampster Azer

11. cinta House(Christmas Kado Gagasan pikeun Kids

Anjeun bakal manggihan sadaya nu Anjeun manggihan imah keur sato ieu pikaresepeun dina kasus tina Calico Critters Townhouse. townhouse ieu dipasangan jeung opat kamar pikeun hirup, dahar atawa istirahat. Isro keur barudak umur tilu jeung di luhur, nu Calico Critters Townhome méré outing kreatif pikeun anak nu mana wae. Nu Critters Townhouse mangrupakeun kaulinan alus teuing anu geus kira-kira pikeun cukup lila. Nu Calico Critters bisa dibeuli di susunan atawa kulawarga. Toys ieu dibasajankeun biruang, anjing, kodok, ucing, beurit, kelenci jeung leuwih mess. Anjeun bisa nyimpen paling tercinta getih-haneut kulawarga sato meuli Calico Critters Townhome Anjeun.

Calico Critters Calico Cloverleaf Townhome kasinugrahan Siapkeun

Calico Critters Townhome

12. Cuponk!(Christmas Kado Gagasan pikeun Kids)

Ku naon? Cuponk! Ieu téh hiji kaulinan anu bisa dicoo ku urang sadaya umur, sanajan produsén disarankeun umur lima jeung kolot; jeung eta jadi leuwih populér salaku deukeut usum liburan. Dijieun ku Hasbro, aya sabenerna tilu versi beda game ieu: nu Cuponk! – Gorillanator, Cuponk! – El Campeon jeung Cuponk! – Hayu R.I.P kaulinan. Lamun anjeun resep pikeun meunangkeun kids jauh ti TV atawa komputer bari.

Cuponk! - Gorillanator jeung tanjakan

Cuponk! – Gorillanator jeung Musibah

13. Tari Star Mickey(Christmas Kado Gagasan pikeun Kids)

Nyandak standar maranéhanana pikeun ngawanohkeun hiji luhur anyar ditambah Tari Star Mickey ka kulawarga Toys Fisher Harga, Fisher Harga geus juara sejen usum liburan ieu. Tari Star Mickey geus dina luhur 10 daptar Toys Christmas panas. Ieu téh paling animasi Mickey Mouse kaulinan kungsi sarta dirarancang pikeun barudak ti 18 heubeul bulan ka genep taun. Fisher Harga Tari Star Mickey walks, ceramah, sings jeung tarian dina rupa-rupa alur anyar. Aya total genep lagu, kaasup lagu “Ngocok alur Thing anjeun” jeung “Meunangkeun Nepi Offa Thing Nu”, ogé sababaraha tarian beda kaasup moonwalk kawentar Michael Jackson.

Fisher-Price Disney sacara Tari Star Mickey

Tari Star Mickey Fisher-Price Disney sacara

14. Leapster Learning System Game Explorer

Nu Leapster Explorer Game Learning System Isa alat kaulinan handheld anu dirancang pikeun dilegakeun dina kaahlian nu barudak diajar di sakola sarta méré hiji jalan seru maranehna beradaptasi salajengna jeung diajar hiji hal anyar jeung seru unggal poé. Ieu dijieun ku LeapFrog for kids 4-9. Jeung Leapster Explorer, barudak bisa ngarasakeun diajar jeung karakter paporit maranéhanana kawas Dora nu Explorer jeung The pinguin Madagaskar. Kaulinan ngajarkeun kaahlian saperti math, bacaan, phonics, elmu bumi, elmu pangaweruh, musik jeung LeapFrog Leapster Explorer Learning Game System (hejo).

Learning System Game LeapFrog Leapster Explorer, hejo

LeapFrog Leapster Explorer Learning Game System Green

15. Spy Video Watch Net(Christmas Kado Gagasan pikeun Kids)

Nu Spy Net Video Watch nyata gawe kaméra video jeung mikropon nu bisa ngarekam nepi ka 20 menit video jeung sora. Kualitas rekaman jeung playback ieu heran alus dumasar kana ukuran produk. Nu Spy Net Rusiah Misi Video Watch, Anjeun oge bisa nyokot gambar salaku waktu kadaluwarsa gambar. produsén teu barudak dina umur disarankeun dalapan taun. Dipak jeung fitur nenjo luhur tech, ciri nu bener nangtung Spy Net: Rusiah Misi Video Watch.

Spy Net: Rusiah Misi Video Watch

Spy Net: Rusiah Misi Video Watch

16. Hot roda Urang Sunda / C siluman rides Racing Car

Barudak dalapan taun heubeul bakal ngarasakeun Hot roda Urang Sunda / C siluman rides Racing Car utamana alatan laju, portability jeung betah pamakean. jadi deui, Hot roda geus pencét imah ngajalankeun jeung tilepan anyar nya, mobil kantong-ukuran – ngan dina waktu keur libur. Nu Hot roda Urang Sunda / C siluman rides Racing Car nyaéta mobil mini balap tilu inci nu tilep jeung di pamancar wadah kombinasi / mobil jarak jauh. mobil dikawasa paling jauh di ieu kategori diwangun ku hiji RC pamancar sizeable misah; jeung nu naon ngajadikeun siluman rides Racing Car saperti inovatif Urang Sunda / Toys C.

Hot roda Urang Sunda / C siluman rides Racing Car - beureum

Hot roda Urang Sunda / C siluman rides Racing Car – beureum

 

Kuring ngaharepkeun anjeun bogoh sadaya item nu didaptarkeun di Kado Gagasan Christmas Best 2016 pikeun Kids

Fatawa More item kasinugrahan jeung kupon Amazon Tingali nu Sponsor handap!!

Meunangkeun More Great kasinugrahan Gagasan

Témbongkeun Me ngurus My dina Amazon Dinten ieu

Témbongkeun Me nu 2016 Daptar Kado Lolobana hayang

Témbongkeun Me Amazon kupon My

Pitulung Me Panggihan Card kasinugrahan

Leave a Reply

alamat surélék anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *