How To Jieun ngarasa Snowmen ornamén

dirasakeun-snowmen-ornaments1

Are you interested in making nice looking Ngarasa ornamén Snowmen keur usum ieu, mangka anjeun aya dina kaca katuhu.Ngarasa ornamén Snowmen: Bawa ieu snowmen appliqued imut hirup jeung basajan sulaman stabbing jeung ngarasa warni jeung lawon. Anjeun bisa milih hiji Ragam hias, bonbon tiwu, wreath atawa kado libur keur unggal sireum ornamén friend.Felt Snowmen




bahan (salila tilu ornamén)

  • pola Snowmen (Anjeun tiasa milarian tur ngundeur online)
  • 02-01 Maret / 2-kuadrat inci tina abu poék ngarasa (wallpaper)
  • 02-01 Maret / 2-kuadrat inci unggal warna ngarasa (backings)
  • 9×12-sapotong inci tina ngarasa bodas (snowmen jeung permen canes)
  • Besi tua tina oranyeu ngarasa (irung)
  • Sésa ngarasa héjo (topi jeung Garland)
  • Sésa bulao bulak ngarasa (hiasan)
  • Sésa lawon percetakan (scarves)
  • thread jahit: bodas, hejo, beureum, blue cahaya, abu poék
  • jarum: jahit, sulaman
  • Cai kamajuan leyur
  • thread sulaman: coklat, hideung, bodas, emas, beureum
  • 3 leutik beureum POM-poms
  • 3 6-buah inci tina pita keur pendants

wangun cut (Ngarasa ornamén Snowmen)

Download the free pattern and traces from the web with white paper; motong 1/8 inci luar garis ditandaan. Ngabasmi mana wae bentuk dina warna katuhu ngarasa atawa lawon. Cut Nyak Dhien kaluar wangun dina garis tracing.

aplikasi tempat
Ngarujuk kana poto jeung teu ngarenah diagram dina pola Anjeun, nunda snowman dina unggal ngarasa abu poék 2-1 / 2-inci kuadrat; panitik. Dina edges of snowmen 1/8. Ngagunakeun jarum jeung thread bodas, leungeun applique nu snowmen di tukang.

Pasang hat dina sirah unggal snowman. dina edges 1/8 inci jeung make jahit bodas thread unggal hat ka sirah jeung applique kasang tukang. Malikan pikeun irung jeung sal pikeun unggal applique snowman.

Embroider desain(Ngarasa ornamén Snowmen)

Kalayan bantuan hiji kamajuan cai-leyur jeung tingal diagram teu ngarenah, panon, sungut, panangan, jeung leungeun pembuatan of hiasan nu mana wae. Maké dua untaian of floss hideung, nunda cangreud Perancis keur unggal panon. Paké floss hideung stabbing pondok ngajalankeun kira-kira unggal nyeureud sungut. Paké tilu untaian of floss coklat deui leungeun jeung leungeun stitch.

Posisi atawa permen tiwu wreath luhur leungeun snowman diangkat, atawa posisi Ragam hias kakara handap diangkat leungeun. Dina edges ngarasa 1/8 inci sarta ngagunakeun cocog thread jahit edges applique ka tukang.

Paké genep untaian tina sutra beureum jeung stabbing lempeng pikeun ngabentuk stripes dina canes bonbon.

pikeun Ragam hias, ngagunakeun dua untaian hiji belang emas backstitch floss dina luhur jeung handap Ragam hias nu. Ngamangpaatkeun dua untaian of floss beureum ka tilu stabbing cross over puseur Ragam hias nu. Paké dua untaian of floss hideung dina hook balik Ragam hias stitch nepi kira-kira hiji ramo snowman.

Paké dua untaian tina sutra emas jeung stabbing lempeng ka stitch stripes dina kerah. Maké strand pondok floss emas, nyokot nubles saeutik di luhur wreath, puseur stitch dina ketat, jeung cabut jarum. Linker strand dina bow leutik; trimming ends dina panjang nu dipikahoyong. Upami hoyong, ngamankeun Arch puseur jeung stitch paku leutik.

Maké jahit thread beureum, stitch pompon dina luhur unggal hat. Paké genep untaian of floss bodas knots Perancis stitch acak unggal tukang, ninggalkeun wates unstitched 1/8 inci kira-kira ujung luar kasang tukang.

pagawean ornamén(Ngarasa ornamén Snowmen)

Pin hiji pasagi embroidered dina kuadrat ngarasa deui. Pin pita ends antara lapisan di luhur unggal Ragam hias. Paké buah kawat stitching abu poék babarengan, stitch 1/8 inci ti saban ujung. Checkout Pikeun leuwih cek

Ornamén Snowmen pikaresepeun

Abominable Snowman pakarangan hiasan




Leave a Reply

alamat surélék anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *