Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas(Hadiah natal Pikeun Pa)

Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas (Hadiah natal Pikeun Pa):Teu nyaho naon pikeun meunangkeun dad Anjeun pikeun Christmas 2016? Ieuh, Urang gé mantuan Anjeun milih kasinugrahan nu sampurna pikeun dad Anjeun.





Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas:poe natal mangrupa salah sahiji kajadian greatest sohor global jeung nu everybody kasampak maju ka. Ieu téh hiji moment sampurna pikeun jalma pikeun ngumpulkeun asih maranéhanana dads maranéhanana jeung jalma penting séjén dina kahirupan maranéhanana ku méré eta hadiah. Salaku aya loba item kado di pasar, bisa hésé pikeun batur nyokot kurnia katuhu pikeun dad a. Upami Anjeun keur bingung ngeunaan naon méré dad Anjeun salami usum Christmas ieu, urang gé mantuan Anjeun milih kado dad Anjeun bakal Cherished. Di handap ieu aya rupa-rupa item kado pikeun sagala rupa kapentingan.

Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas 2016

I.For shutterbugs (Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas)

1.Canin EF 50mm f/1.8 II Camera Lens

Canon ef 50mm f / 1,8 II kaméra lensa

Nu 50mm lensa standar nawarkeun alus teuing jeung lifelike poto jeung nembak alami-néangan. nampilkeun ieu 2.7 lensa inci kalawan jaminan taun ka dad jeung anjeun geus dijieun-Na 2014 Christmas season a memorable one. (Rincian ...)

2.Canon PowerShot SX510 HS 12.1 Kamera MP CMOS Digital

Canon PowerShot SX510 HS 12.1 Kamera MP CMOS Digital Dilengkepan lensa sudut lega 24mm jeung kuat 30x zum optik, Canon PowerShot SX510 HS sanggup Gambar motret malah ti jarak jauh. Jeung kamera ieu dina leungeun, your dad will be able to capture everything that interest him and get a perfect image of them. (Rincian ...)

3.SanDisk ekstrim Pro 64GB SDXC UHS-1 Kelas Speed 3 (U3) jeung Speed ​​Nepi ka 95MB / s & 4K Ultra HD-Siap, Hanjelu-Free bungkusan SDSDXPA-064G-AFFP

SanDisk ekstrim Pro 64GB SDXC UHS-1 Kelas Speed 3




Dijieun jeung téknologi panganyarna waktu, SanDisk SDSDXPA ieu-064G-AFFP ngarebut video Full HD. Hal ieu dilengkepan mesin kode koreksi kasalahan maju keur enhancing reliabiliti kartu ogé integritas data sakabéh salila dibaca jeung nulis. It is definitely one of the best gift items to offer a shutterbug dad during this Christmas celebration . (Rincian ...)

II.Exercise peminat

(Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas)

4.Bicycles Diamondback 2014 Sorrento Gunung Sapédah jeung 26 inci roda

Bicycles Diamondback 2014 Sorrento Gunung Sapédah jeung 26 inci roda

 

Solidly dijieun jeung dilengkepan shaman altus derailleur 7spd pungkur, 26-roda inci, 60gantung perjalanan garpu mm, butted 60061-T6 aluminium Sorrento MTN / pigura Path, this mountain bike will make a perfect gift for your dad for this Christmas. (Rincian ...)

5.Bowflex SelectTech adjustable Bangku Series 5.1

Bowflex SelectTech adjustable Bangku Series 5.1

 

Sareng hiji jaminan pigura 30 taun, a jaminan taun upholstery, genep posisi beda setting jeung leg removable ditahan-handap, model ieu bangku adjustable bakal mantuan dad Anjeun pikeun ngahontal tujuan jasmani-Na, ngawangun hiji sikep enviable jeung sok jadi aktip jeung fit. You’ll become the adorable child of his father if you get this adjustable bench for him. (Rincian ...)

6.Bowflex SelectTech 1090 Dumbbell adjustable (hiji)

Bowflex SelectTech 1090 Dumbbell adjustable (hiji)

 

Jeung dumbbell ieu dijieun pikeun ngalakukeun fungsi loba dumbbells, dad Anjeun bakal bisa tetep aktip unggal poé. beurat bisa disaluyukeun jeung 5 increments pound ti mimiti 10 pon kitu nepi ka 90 pon kitu ngan di pulas tina dial a. (Rincian ...)

7.Conditioning CW-X maké Gedong 3/4 Stabilyx Tights

Conditioning CW-X maké Gedong 3/4 Stabilyx Tights

 

Dijieun kalayan bahan kualitas, kedap ieu nawarkeun pangalusna pangrojong web jeung ngurangan Geter otot, support Heboh ka dengkul jeung inti awak. It will make a suitable gift for a young exercise enthusiast dad. (Rincian ...)

8.Salomon Gedong Speedcross 3 Trail Aplikasi Shoe

5

Ieu mangrupa ngajalankeun sapatu kualitas unggal latihan dad buff bakal ngahargaan. Eta ciri anu contagrip outsole usum-siap, budi karét, suntikan-dijieun Eva midsole, sistim QuickLace jeung kantong renda. The running shoe is made with a synthetic and mesh material. (Rincian ...).

Kuring yakin ieu mangrupa pilihan pohara alus lamun masih teu nyaho naon pikeun meunangkeun dad Anjeun pikeun Christmas.

9.Takara Sugiyama Datar Bar Fixie Sapédah

Takara Sugiyama Datar Bar Fixie Sapédah

 

Featuring hiji rem pull sisi alloy hareup jeung pungkur, baja handcrafted, freewheel modeu-laju single, 700× 32 ban jeung 32-liang roda alloy, ieu datar-bar fix bike nyaéta kado pake pikeun nunda imut ka nyanghareupan bapana Anjeun salami Christmas ieu. (Rincian ...)

Peminat III.For Tech

(Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas)

10.Karikil Steel Smart Watch pikeun iPhone jeung Alat Android (Brushed steel)

Karikil Steel Smart Watch pikeun iPhone jeung Android Alat (Brushed steel)

 

Jeung Heboh brushed stainless steel lalajo pinter ieu, dad Anjeun bakal bisa maca talatah teks-Na, ngakses surelek-Na, nempo kalénder jeung ngajawab asup sarta masih nyaho naon waktu eta di moment nu mana wae. Dijieun ti Corning gorila kaca jeung laut steel-baja, there is no reason why your dad will not appreciate this gift item. (Rincian ...)

12.Samsung Gear 2 neo Smartwatch

 Samsung Gear 2 neo Smartwatch

Sadia di warna hideung, kiyeu luhur ieu Neo Smartwatch dijieun pikeun ngalakukeun fungsi dual. Jeung eta sampurna lapped sakuliah pigeulang of dad Anjeun, manéhna baris bisa meunangkeun bewara saharita tina telepon sarta aplikasi nu sejen, narima jeung nelepon. You can make him happy with this gift. (Rincian ...)

13.Samsung Galaxy Note 8.0 (16GB, bodas) 2013 model

Samsung Galaxy Note 8.0

 

featuring 16 GB mémori, 8-pintonan inci, 1.6GHz quad Core Processor, Android 4.1 Jelly Bean OS jeung slot microSD Card, Samsung Galaxy Note 8.0 ngabogaan penampilan sleek. Hal ieu dirarancang pikeun ngalakukeun loba pungsi. Anjeun bisa nyieun sorangan budak hade dad-Na ku méré dad Anjeun item ieu Christmas. (Rincian ...)

14.Juno Power JUNOJUMPR (biru)– ukuran Pocket batré mobil luncat starter jeung carjer portabel

ukuran Pocket batré mobil luncat starter jeung carjer portabel - Tempo leuwih di: http://what-to-get-your-dad-for-christmas.com/#sthash.hNp4AZMh.dpuf

 

Ieu dirancang pikeun dipaké pikeun infusing hirup jadi batré paéh ngan dina sababaraha menit. Jeung éta, dad Anjeun bakal henteu deui boga masalah nu mana wae nu lamun smartphone-Na, tablét, mobil, kaméra atawa batré motor jadi datar. Sareng hiji beurat 7 ounce, dad Anjeun bakal bisa mawa eta babarengan jeung manéhna. (Rincian ...)

15.Logitech HD Pro Webcam C920, 1080p lega Video Nyauran jeung Rekaman

Logitech HD Pro Webcam C920, 1080p lega Video Nyauran jeung Rekaman




Logitech HD Pro Webcam C920 ngajadikeun video télépon dina rupa-rupa layanan IM kaasup sora Gmail, Yahoo Messenger jeung Skype mungkin. Jeung éta, dad Anjeun bakal bisa nyandak poto jelas jeung diunggah di sagala rupa platform média sosial saperti Twitter, YouTube jeung Facebook. (Rincian ...)

IV.For nu Debonair jeung Dashing

(Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas)

16.Syahadat Silver Gunung Eau de Parfum semprot keur Lalaki ku Syahadat

 

Syahadat Silver Gunung Eau De Parfum semprot keur Lalaki ku Syahadat, 4 ounce

Jeung kasturi lemes jeung maskulin finish, Cologne ieu bakal tetep dad Anjeun smelling alus sapopoe. It is a gift that will make him to remember you anytime he wears and receives compliments from loved ones and friends including your dad. (Rincian ...)

17.Valentino V ku Valentino keur Lalaki, Eau de Toilette semprot

 Valentino V ku Valentino keur Lalaki

 

Ieu bakal jadi kado alus teuing pikeun nawarkeun dad fashion buff nu bothers ngeunaan penampilan-Na. Sanggeus squirting Cologne ieu, manéhna baris narima loba compliments ti jelema anu datang kira-kira manéhna. The fragrance will stay with him for at least the whole day. (Rincian ...)

18.Button Tommy Hilfiger Gedong curhat motong Fit Blazer

Button Tommy Hilfiger Gedong curhat motong Fit Blazer




dijieun tina 100% wol, dua tombol ieu jas bakal méré dad Anjeun a fit sampurna jeung nyieun manéhna kasampak ngora ti umur-Na. jas ogé ciri anu curhat sisi jeung kantong panutup. It will make a perfect gift for a fashionista dad. (Rincian ...)

19.Philips Norelco 1250X / 46 Shaver 8100

Philips Norelco SensoTouch 3D Electric agul

 

Naha dad Anjeun likes cukur garing keur genah atawa baseuh jeung gél atawa busa keur panyalindungan kulit ditambahkeun, Philips Norelco 1250X / 46 Shaver 8100 will give him a perfect shaving experience keeping his face sparkling like those of a young man. (Rincian ...)

V.For Buffs Movie

(Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas)

20.System Bose Solo TV Sora

 System Bose Solo TV Sora

 

Dijieun jeung téknologi panganyarna, produk ieu ngahasilkeun sora jelas jeung saeutik atawa teu noise. Ieu sampurna fits kana HDTV tanpa merlukeun mana wae alat tambahan. Jeung anak 4 tombol kadali jauh, your dad will be able to set the sound oozing from the movie he is watching as it will suit him. (Rincian ...)

21.Sony BDV-N7100W 5.1 Channel 3D Blu-ray Disc System Teater Home jeung Wireless Rear speaker ($549.00)

 

Sony BDV-N7100W 5.1 Channel 3D Blu-ray Disc Home Teater System jeung Wireless Rear speaker

Equipped with built-in Wi-Fi and wireless rear sound speaker and access blockbuster movies Sony BDV-N7100W 5.1 channel 3D Blue -ray mangrupa home theater nu mana wae enthusiast film bakal pleased narima salaku kado. Ieu nawarkeun hiji sora cinematic impressive. Your dad will also be able to have it connected to his smartphone if he is a smartphone user. (Rincian ...)

22.Samsung UN32EH5300 32 inci 1080p 60 Hz Smart LED HDTV

Samsung UNEH5300 1080p 60 Hz LED HDTV (hideung)

 

Ieu kado nu bakal nyieun dad Anjeun héd lawon tina kabagjaan momen manéhna narima ti anjeun lamun manéhna bener a buffs film. Asalna sareng sadaya fitur nu bakal make mungkin keur Anjeun manéhna lalajo film paporit-Na, TV shows and play games as long as he wants. (Rincian ...)

23.Sony BDP-S580 Blu-ray Disc Player

 

Sony BDP-S580 Blu-ray Disc Player (hideung)

Dilengkepan diwangun-di Wi-Fi, model ieu pamuter disc Sony ngamungkinkeun for nu lalajo film disc boh Blu-ray jeung 3D Blu-ray film di HD jeung Full HD 1080p mungguh. Ieu fitur bébas diundeur media aplikasi jauh kanggo telepon Android, iPhone jeung iPad. (Rincian ...)

24.Sony KDL40W600B 40 inci 1080p 60Hz XR 240 Smart LED TV

 Sony KDL48W600B 1080p 60Hz LED TV




Jeung model ieu televisi, dad Anjeun bakal bisa lalajo film paporit-Na sareng sadaya gambar jeung poto néangan jadi nyata. pungsi pinter anak antarana internet browser Opera mini, Skype jeung Twitter. Featuring sababaraha inputs nu di antarana 4 HDMI, MHL jeung 3 USB, this product has all it takes to gladden the heart of every movie buffs including your dad. (Rincian ...)

VI.For Audiophiles

(Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas)

25.Nu OontZ Angle Ultra Portable Speaker Bluetooth Wireless

Nu OontZ Angle - Ultra Portable Speaker Bluetooth Wireless - Sora leuwih alus, Jilid leuwih alus, Luar biasa Harga Online - Nu Sampurna Speaker pikeun smartphone atawa tablet.

Euweuh impresses audiophiles kawas sora kualitas sarta volume leuwih alus. Ieu kahayang dad Anjeun bakal meunang lamun nawarkeun manéhna item ieu salaku kado pikeun Christmas. Ieu téh cocog jeung jumlah alat nu bagerak kaasup iPhone 6, iPhone 5, iPhone 6 tambah, tablet, Samsung smartphones and a whole lot of others. (Rincian ...)

26.Bose QuietComfort 15 Noise akustik Canceling headphone

Bose QuietComfort 15 Noise akustik Cancelling headphone

 

Niatna dijieun jeung dilengkepan batré 2AAA, headphone ieu sanggup muter musik keur 35 jam jeung sora jelas jeung noise minimal. It is a gift to gladden the heart of your father with if he is an audiophile. (Rincian ...)

27.Bose SoundLink Speaker Bluetooth Mini

 Bose SoundLink Speaker Bluetooth Mini

 

Featuring hiji batré rechargeable jeung 7 kapasitas jam, speaker ci ieu bakal ngaktifkeun dad Anjeun pikeun muterkeun musik paporit-Na bari dina indit jeung kinerja audio maju. Lamun manéhna an audiophile, it is more likely that he will cherish it more than any other item from you. (Rincian ...)

VII.For Adventure / Kaséhatan Trekking enthusiast

28.Celestron SkyMaster Giant 15 × 70 kekeran jeung tripod adapter

Celestron SkyMaster Giant 15x70 kekeran jeung tripod adapter




What is sightseeing tanpa binocular a? pasti, dad Anjeun bakal kawas pikeun meunangkeun pintonan unggal tetempoan manéhna treks jeung explores sakurilingna. Anjeun bakal mantuan manéhna boga pangalaman sightseeing rewarding ku nyadiakeun manéhna jeung Celestron Sykmaster Giant 15 × 70 kekeran jeung tripod adapter. Naha manéhna ageman Kacamata atawa teu, jeung fitur sadia di produk ieu, he will be able to have clear view of everything that impresses him. (Rincian ...)

29.Official Licensed RAMBO I MC-RB1 Hunting Knife Set 14-Inch Overall

Resmi dilisensikeun rambo mah MC-RB1 Buru péso Siapkeun 14 inci Gemblengna

 

Moro ogé sightseeing sakapeung ngungkabkeun hiji bahaya saperti serangan ti satwa. Jeung set ieu peso moro, dad Anjeun bakal bisa nangtayungan dirina ngalawan serangan saperti. Dijieun kalayan sabeulah stainless steel, this product comes with certificate of Authenticity. (Rincian ...)

VIII.For seni jeung lukisan enthusiast

(Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas)

30.Trademark Fine Art Japanese I 30×47-Inch Canvas Wall Art

Mérek dagang Fine Art Jepang mah ku Philippe Sainte-Laudy kanvas Besar Art, 30x47 inci

 

seni tembok Ieu sapotong seni breathtaking dijieun ku Philippe Sainte-Laudy kawentar. It is a ready-to-hang wall art that will make your dad always proud of you. (Rincian ...)

31.Kulawarga Tangkal Besar Decal

Kulawarga Tangkal Besar Decal

 

Aya aya sia aya nu bakal gladden jantung bapana Anjeun ti tangkal kulawarga tembok seni nu bakal ngaktifkeun manéhna mintonkeun poto manéhna barudak jeung manéhna di luhur tilu atawa pamadegan nini-Na minangka sarana linking ka jaman baheula. This 107wx90h family tree wall art created in the US will do the trick for him. (Rincian ...)

IX. Pikeun spesialis DIY

(Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas)

32.Hitachi KC18DHL 18-volt Litium-Ion 3-Alat ceurik Kit

Hitachi KC18DHL 18-volt Litium-Ion 3-Alat ceurik Kit

 

Hitachi KC18DHL nu Powered by 18 batré volt litium-ion mangrupakeun hiji pakakas unggal dad DIY bakal kawas boga. Sareng hiji torsi tina 460 di / lbs, dad Anjeun bakal bisa bor dina jumlah surfaces. lightweight anak bakal make mungkin keur dad Anjeun pikeun digawe sareng eta kanggo sababaraha jam. (Rincian ...)

33.Stanley STMT73795 Campuran Alat Siapkeun, 210-potongan

Stanley STMT73795 Campuran Alat Siapkeun, 210-potongan

 

Jieun dad Anjeun bagja ieu datang poe natal ku méré manéhna kotak alat nu ngandung nepi ka 210 pakakas dimaksud pikeun tujuan beda. Jeung alat saperti, your dad will be happy because he will be able to handle a lot of projects by himself. (Rincian ...)

Kuring ngaharepkeun anjeun bogoh sadaya item nu didaptarkeun di Naon Pikeun Meunangkeun Pa anjeun Pikeun Christmas.

Fatawa More item kasinugrahan jeung kupon Amazon Tingali nu Sponsor handap!!

Meunangkeun More Great kasinugrahan Gagasan

Témbongkeun Me ngurus My dina Amazon Dinten ieu

Témbongkeun Me nu 2016 Daptar Kado Lolobana hayang

Témbongkeun Me Amazon kupon My

Pitulung Me Panggihan Card kasinugrahan

Leave a Reply

alamat surélék anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *