hadiah Christmas pangalusna pikeun adina 2016

hadiah Christmas pangalusna pikeun adina:Waktu paling signifikan taun pikeun anjeun jeung kulawarga anjeun usum Christmas. Komo lamun nyaho kulawarga Anjeun kawas deui leungeun Anjeun sorangan, eta mindeng bisa hésé angka kaluar naon pikeun meunangkeun eta nu bakal mintonkeun eta sabaraha maranehna mean ka anjeun, teu saukur leuwih libur, tapi sadaya waktu. A adina nyaeta jalma anu pohara deukeut jeung sok leuwih ti babaturan. Manéhna mindeng teuas mangga ieu mangrupa alesan naha anjeun sok manggihan hésé nyaho naon pikeun meunangkeun adina mah Christmas. Di handap ieu rupa-rupa serbaguna, nu bakal mantuan Anjeun jawaban ka Patarosan tangguh ieu .


Naon Pikeun Meunangkeun Sister My Pikeun Christmas 2016 ?

CATETAN: Sadaya gambar dina kaca ieu "Clickable". Lamun ningali hiji hal dina kaca ieu nu kapentingan anjeun, mangga ngarasa Luncat ka klik gambar pikeun meunangkeun inpo nu leuwih, maca laporan konsumen jeung resensi, mariksa bedah jsb.

1. Pantun Wallet(natal hadiah keur adina)

Salah sahiji paporit pangalusna mah natal hadiah keur adina nyaéta pink éndah ieu fashionable wallet.When gaya adina savvy Anjeun kaluar dina spree balanja, manéhna gé kudu wae aman pikeun ngajaga kartu tunai jeung kiridit nya. Ieu éndah Cedar Street tavy dompét ti Kate Spade New York bakal pas dina dompet nya sampurna. Najan ukuran leutik anak, ieu 100 persén kulit nyata dompét pitur dieunakeun kantong dina jero jeung luar, ditambah rohangan pikeun teu kurang nu dalapan kartu. dompét ieu datang téh pilihan tilu warna: Hideung / karikil, Emas jeung vibrant Snapdragon.

Pantun Awewe Lady faux Panyekel Kulit Wallet Jatiluhur Card Mini Ngadu (Samangka)

Pantun Wallet

2. capillary Ngadu (natal hadiah keur adina)

Jadi kumaha lamun sis styling Anjeun geus boga dompét gede? Kumaha ngeunaan hiji hal mawa dina? capillary Ngadu Rebecca Minkoff Ieu ukuran sampurna di 9 inci ku 5 inci, jeung tali anak bisa disaluyukeun salaku leuwih deui-taktak tina cross-dada; bisa komo dihapus jadi adina Anjeun bisa make eta salaku clutch menarik keur ahir peuting leutik dina kota.

Pikeun eces Sister:

Leuleus Lambskin Kulit Multicolor Tote Crossbody Taktak YALUXE Awewe urang Kantong Tassel Semangat Reformasi

capillary Ngadu

3. Yoga Olahraga Kantong (natal hadiah keur adina)

Lamun adina eces Anjeun nyokot lalampahan ka gim, manéhna nu meunang loba mawa. ransel fungsi hebat pisan ieu boga rohangan pikeun sakabéh kaperluan nya, komo mat yoga nya! Husus dirancang ku Manduka ka cater ka peminat yoga jeung pilates, Go Free ieu 2.0 ransel pitur saku pos hareup nu fits a 26 inci mat yoga-rupa, konci, kartu jeung ponsel compartments, jeung rohangan utama badag pikeun botol cai nya, anduk komo laptop.

Evecase Yoga Sport Multi Tujuan Crossbody aisan Kantong ransel fits Kalolobaan Mats Yoga badag Pikeun Gym, Yoga Hot, pilates, Latihan, olahraga, basisir, iinditan, Hiking jeung More - hideung

Yoga Olahraga Kantong

4. ténis Racquet(natal hadiah keur adina)

Lamun adina Anjeun a fanatik ténis, i mikir salah sahiji natal hadiah pikeun (milikna) adi ngalakukeunana be this one.Padahal éta waktu Christmas, anjeun bakal boga yearning adina Anjeun pikeun bulan usum panas lamun kado nya Wilson Genep ieu. Hiji Spin racquet ténis Pangaruh. racquet asalna di slick a, eces warna beureum jeung bodas jeung pitur ngurangan Geter husus dina cecekelan. Anak téknologi Pangaruh Spin méré racquet ieu inci tambahan dina pangadilan jeung flare tambahan di buruan. Next eureun keur sis Anjeun, Wimbledon!

 

Wilson Racquet Olahraga Energy XL 3 ténis Racquet

ténis Racquet

CATETAN: Sadaya gambar dina kaca ieu "Clickable". Lamun ningali hiji hal dina kaca ieu nu kapentingan anjeun, mangga ngarasa Luncat ka klik gambar pikeun meunangkeun inpo nu leuwih, maca laporan konsumen jeung resensi, mariksa bedah jsb.

5. mesin kaput(natal hadiah keur adina)

Pikeun parigel Sister:Naha adina Anjeun ngan ngamimitian jeung jahit atawa manéhna nu geus hiji leungeun kolot, mesin jahit Brother CS6000i ieu luar biasa bakal boga stitching nya jauh jam. Ieu jahit pinter mesin ngomongna sombong pisan 60 diwangun-di jahitan, sababaraha gaya tombol liang, a bobbin tahan jam jeung kontrol laju variabel. panangan ogé ngabogaan kompartemen pikeun asesoris jahit sadaya adina Anjeun. Marengan sadaya fitur gede ieu, adina Anjeun bisa ngakses mesin jeung setting stitch via pintonan LCD komputer dina hareupeun mesin, jeung manéhna komo bisa ngaput di low hatur nuhun cahya cahya jahit diwangun-di.

mesin kaput,LSS-202, Mini 2 Speed-Double Thread, Speed ​​double, Hotspot Mesin jahit Jeung Lampu jeung cutter,White / Ungu

mesin kaput

6. Sketching jeung gambar Setel

ieu mangrupa salah sahiji tips pangalusna mah christmas gifts for my sister:Lamun imajinasi adina Anjeun keur ngajalankeun liar jeung gagasan artistik, manehna bakal kudu meunangkeun eta onto kertas gancang-gancang. Aya no way gampang pikeun ngajaga suplai seni nya dina leungeun ti jeung DELUXE ieu 134 sapotong seni diatur ti Royal & lang nikel. set bakal digitus adina Anjeun sareng pencils warna, areng batang, pencils pastel, tunggul blending, knead-bisa pamupus jeung leuwih. Ogé ngawengku mannequin leutik. Sakabeh susunan asalna dina tilu hal kai tiered anca jeung kulit katingal cecekelan.

Royal jeung Langnickel Sketching jeung gambar Artist Siapkeun pikeun Beginners

Sketching jeung gambar Setel

 

7. Kira-Ceuli headphone

Bose nyaéta ngaran nu geus lila sinonim jeung kualitas pangluhurna di headphone jeung speaker téknologi. SoundTrue ieu kira-kira headphone gaya ceuli bakal méré adina tercinta Anjeun kanyamanan utmost of cushions busa memori bari delivering kristal sora jelas jeung alam ka Ceuli nya. headset komo ngawengku diwangun-di mikropon keur dipake dina télépon. Nu headphone datang dina kasus pelindung stylish sarta sadia di opat warna kontemporer.

Pikeun Music Lover:

Bose SoundLink kira-kira-ceuli headphone wireless II- bodas

Kira-Ceuli headphone

8. Akustik Electric Gitar

sejen metot natal hadiah keur adina the Guitar. A best seller this year, gitar Jameson ieu téh kado sampurna pikeun ngajaga adina jamming Anjeun. Najan bentuk gitar anak tradisional full ukuran, aya euweuh kolot baheula ngeunaan gitar ieu kalawan burst finish blue poék anak, diwangun-di equalizers jeung desain ipis-line di ngan tilu inci mikir. Atuh ka diwangun-di pickups anak, rockin Anjeun’ sis bisa maén plugged atawa pinuh akustik.

Glen Burton GA204BCO-BK akustik Electric Cutaway Gitar, hideung

Akustik Electric Gitar

Pikeun Glitz jeung Glam Sister(natal hadiah keur adina):

9. Makeup Profesional Sikat Siapkeun

Naha sis stunning Anjeun bade kaluar keur fun-kaeusi peuting dina kota, atawa sakadar bade ngeunaan dintenna pikeun kahirupan poé, manéhna sok hayang kasampak pangalusna nya. Jeung sia bakal tetep nya néangan fabulous kawas Bdellium Pakakas’ professional maestro Series sikat makeup set. set ngawengku 12 brushes antibakteri kaasup yayasan, highlighter, Blush jeung brushes panon makeup. Unggal sikat boga plated ferrule nikel jeung elegan cecekelan kai poék. Nu brushed datang dina roll up kasus sampurna jeung sikat pouches tambahan dina kasus adina Anjeun pilih ditambahkeun ka koleksi nya saterusna dina.

Makeup Profesional Foundation Makeup Sikat Setel Kabuki sipat Blush kontur lip Concealer kosmetik Brushes pikeun Beauty Blending raray Bubuk Eyeshadow halis 8 PCS

Makeup Profesional Sikat Siapkeun

10. Kulit System cleansing

Jadi adina Anjeun hiji artis makeup bener, tapi unggal artis perlu hiji hal husus: a kanvas beresih ka cet onto. Philips PureRadiance sistim cleansing kulit ieu ngagunakeun pulsa sonic meunang leupas tina lebu, kokotor jeung makeup leftover bari ningkatkeun sirkulasi. alat asalna dina warna peach jeung sikat huluna tambahan bisa ditambahkeun pikeun cleanse leuwih éféktif. Kaasup dina kotak anu hiji PureRadiance cleansing alat jeung batré ion litium, hiji sikat sirah biasa jeung hiji exfoliation sikat sirah. adina Anjeun bakal salawasna ngahatur nuhun lamun manéhna narima kado gede ti anjeun, and she will never have to deal with sticky dried-on makeup again.this is one of the favorite for natal hadiah keur adina

System Sikat cleansing waterproof raray pikeun raray & awak. Best Exfoliator Kulit, Blackhead remover, pressure Minimizer, jeung Corrector Dark Spot. 6 Piece Brushes Microdermabrasion Dina Home Kit

Kulit System cleansing

Lamun datang ka adina unik jeung tercinta Anjeun, Anjeun hoyong manggihan nya hal sabenerna husus. kalawan loba harepanana, daptar ieu bakal mere Anjeun sababaraha gagasan gede ngeunaan naon pikeun meunangkeun adina Anjeun pikeun Christmas salaku husus salaku manéhna ngajadikeun unggal poé Anjeun.

Fatawa More item kasinugrahan jeung kupon Amazon Tingali nu Sponsor handap!!

Meunangkeun More Great kasinugrahan Gagasan

Témbongkeun Me ngurus My dina Amazon Dinten ieu

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *